Brun svinefond

Brun svinefond, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Svinekød - Stegeben

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :     
Brun svinefond, billede 4 Brun svinefond, billede 1 Brun svinefond, billede 2 Brun svinefond, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2000 g.svineben
50 g.margarine
30 dl.vand
10 nelliker
5 laurbærblade
 
Opskrift:
Benene brunes meget kraftigt af i en stegegryde. Vand hældes over og nelliker og laurbærblade tilsættes. Gryden bringes i kog og småkoger uden låg i 3-4 timer. Gryden skummes flere gange undervejs, og der tilsættes yderligere vand efter behov, gryden må ikke koge tør.





karakterer:
Opskriften er vist 32399 gange,
og udskrevet 232 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu