Dybfrysning af spaghettisquash

Dybfrysning af spaghettisquash, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Dybfrysning

Hovedingrediens : Grøntsager - Spaghettisquash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dybfrysning af:
 Spaghettisquash
 
Opskrift:
Spaghettisquash kan fryses hele. De blancheres i kogende vand i 10-12 minutter og afkøles i iskoldt vand i 10-12 minutter. Pakkes i plastikposer eller stanniol og fryses. Når de skal bruges, lægges de ved stuetemperatur i 50-60 minutter og koges derefter hele 30-45 minutter alt efter størrelse.





karakterer:
Opskriften er vist 15530 gange,
og udskrevet 197 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu