Koge pølser
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pølser, kogte såvel som stegte, skal tilberedes med omhyggelighed, hvis de skal smage som pølsemandens :-) I gryde eller kasserolle af passende størrelse fyldes en ¾ med vand.
1 løg deles i fire stykker tilsættes vandet Kogevandet bringes til kogepunktet (100°C) således, at vand og kogegrej steriliseres. Når løgene lægger sig på bunden, slukkes der for komfuret, bouillonterning, og eddike tilsættes,- og pølserne kommes i (hvorved de også pasteuriseres) Kogevandets temperatur daler imod ca. 70, mens pølserne varmes op... Pølser springer, hvis de vedholdende koges i over 78°, så på mit komfur sættes elementet til styrke 1.6, hvilket holder temperaturen mellem 72° og 76° (Afbenyttelse af et thermometer anbefales) I denne lage kan pølserne holdes varme så længe man lyster,- jo længere, des fyldigere bliver smagen Det siges at pølserne, der sælges på Yankee Stadion, svømmer i det samme vand igennem hele sæsonen, og dem man spiser nær finalen er de absolut mest velsmagende... |
|
Opskriften er vist 254840 gange,
og udskrevet 479 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (61 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-03-04 08:45:08 Kyl en halv øl i vandet, inden kogningen, og drik resten, medens pølserne koger. Så får du garanteret sprødt skind. Hilsen Jørn. Nanna - 2011-11-06 23:59:27 Det er jo en hel videnskab at koge pøler.. :-O christian - 2011-03-20 23:08:22 Kom salt og hele peberkorn (en 5-10 stykker), 1 øl, 1 spiseskefuld rigtig smør, 1 sjat eddike, 2-3 løg og en okseboullion terning i vandet. K anonym - 2010-01-31 16:20:29 Jeg koger altid de røde drenge sammen med 1 øl og 1/2 løg. Det giver perfekt smag og sprødhed. Rasmus - 2009-12-02 13:03:38 Hvorfor må pølsen ikke sprække? Mange inkl. mig selv foretrækker at pølsen sprækker. Undgå helst eddike.. man skal vidst være mere en rutineret for at få det til at smage godt :) Carsten - 2005-01-01 01:01:01 En god idé er at tilsætte, og udrøre grundigt, en slat eddike, to spsk. brun farin og 2-3 tsk. god, stærk sennep. Sådan har jeg lært det af en pølsemand. Lene - 2005-01-01 01:01:01 Jeg synes pølserne kommer til at smage surt af eddiken. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne