Udbening af due

Udbening af due, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Due - Duer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Udbening af due:
 duer
 
Opskrift:
Skær med en skarp kniv ned langs begge sider af rygraden. Snittet skal gå gennem skroget på den nederste halvdel.

Pres skulderleddet over med fingerspidserne.

Løsn forsigtigt rygkødet med kniven et par cm på hver side af rygraden. Fortsæt med at løsne kødet med fingre og kniv tæt mod fuglens skrog så skindet ikke går i stykker.

Læg et snit langs overlårets underside. Skær forsigtigt benet frit. Lad underlårets og vingernes knogler blive siddende.

Skær kraveben og andre småben væk.





karakterer:
Opskriften er vist 6858 gange,
og udskrevet 92 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-07-15 19:37:56
herligt at få bekræftet, at min måde at kaste mig over disse magre fugle - er nogenlunde som beskrevet i 'opskriften' - men det er sg. ikke meget kød - jeg får ud at "flænse" dem!!