Udbening af due
Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Due - Duer Indsendt : Red : |
|
|
Skær med en skarp kniv ned langs begge sider af rygraden.
Snittet skal gå gennem skroget på den nederste halvdel.
Pres skulderleddet over med fingerspidserne. Løsn forsigtigt rygkødet med kniven et par cm på hver side af rygraden. Fortsæt med at løsne kødet med fingre og kniv tæt mod fuglens skrog så skindet ikke går i stykker. Læg et snit langs overlårets underside. Skær forsigtigt benet frit. Lad underlårets og vingernes knogler blive siddende. Skær kraveben og andre småben væk. |
|
Opskriften er vist 6858 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer leonora - 2019-07-15 19:37:56 herligt at få bekræftet, at min måde at kaste mig over disse magre fugle - er nogenlunde som beskrevet i 'opskriften' - men det er sg. ikke meget kød - jeg får ud at "flænse" dem!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne