Partering af and
Hovedingrediens : And - And hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg fuglen på ryggen, start med lårene, de skæres af ved at følge skroget rundt om låret.
Skær nu tæt ind til brystbenet og løsn kødet ved at skære langs skroget. Du har nu 4 stykker and som kan deles yderligere i passende stykker. |
|
Opskriften er vist 102819 gange,
og udskrevet 1626 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer ironkok - 2009-11-03 17:37:47 Husk rygstykket også der er faktisk mere kød på end man regner med anonym - 2009-11-02 09:21:45 Når de pæne stykker er skåret fra skroget, skæres skroget i stykker og kommes i en gryde, der hældes vand ved og skroget småsimrer i en lille times tid. Skroget tages op, suppen sies gennem en sigte, foret med pladevat og koges ind. til der er smag ved suppen. Der kan tilsættes lidt salt. Så er der en god fond til sovs. Den kan også fryses, og man har fond tl en ny sovs, hvis man steger et andebryst. anonym - 2007-12-23 12:19:19 efter at anden er stegt og afkølet. Mr. Fudge - 2006-12-24 17:01:59 Virker rigtig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne