Grundopskrift på sort pasta med blæksprutteblæk
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Hæld melet i en skål, tilsæt de sammenpiskede æg, olie, salt og blæk og rør alt sammen med en gaffel. Ælt dejen godt igennem - blækket smitter af, men kan nemt skrubbes af fingrene. Tilsæt om nødvendigt lidt mere mel.
Pak dejen ind i et viskestykke, og lad den hvile på køkkenbordet i en halv time. Evt. i plastpose i køleskabet til næste dag.
Del dejen i mindre stykker og udrul dem tyndt, helst på en pastamaskine. Er der dej tilovers, kan den gemmes et døgn i køleskabet.
Kør dejpladerne igennem maskinens fettucine-valse, eller skær dem i
strimler med kniv og håndkraft. Pas på, at strimlerne ikke klumper sammen, lad dem ligge udbredt på bagepapir på bordet og tørre i ca. 30 minutter.
Læg pastaen i kogende, letsaltet vand, kog den i 1 1/2 - 2 minutter og afdryp den.
|
|
Opskriften er vist 13465 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (37 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-01-10 18:32:25 det vil jeg det er det samme som sort farve det har ingen smag..... mig - 2011-02-19 10:37:56 det syntes jeg også Sumaya - 2008-10-16 14:22:54 Jeg synes det er ulækert hvem vil spise sådan noget. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne