Kogning af hummerhaler
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Indsendt : Red : |
|
|
Hummerhalerne skylles. Puttes i kogende vand og spilkoger ca. 5 min. Tilsat salt og dild. Hele gryden med vand og hummerhaler stilles udenfor med låget på indtil det er helt afkølet. Herefter flækkes og pilles hummerhalerne.
Serveres til ristet brød m. smør. Citron og mayonnaise. |
|
Opskriften er vist 72246 gange,
og udskrevet 954 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne