Hjemmelavet fuldkornspasta

Hjemmelavet fuldkornspasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Mel - Fuldkornshvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
350 g.fuldkornshvedemel
0.5 tsk.salt
4 æg
 
 Til kogning:
15 dl.vand
1 tsk.salt
1 spsk.olie
 
Opskrift:
Bland mel og salt og læg det som en pyramide på køkkenbordet, lav en fordybning i midten. Slå æggene ud i fordybningen og ælt dem ind i melet, først med en gaffel, så med fingrene. Ælt dejen glat og smidig. Pak dejen i plastfolie og lad den hvile 30 minutter i køleskab.

Rul dejen ud til en 2-3 mm. Tynd plade på et melet bord. Skær den i ½ cm. Tykke strimler, eller brug en spaghettimaskine og følg brusanvisningen. Lad pastaen tørre ca. 30 minutter.

Bring vand, olie og salt i kog. Kom pastaen i og lad den koge 7-8 minutter. Hæld pastaen i et dørslag og lad den dryppe af.

Serveres rygende varm.





karakterer:
Opskriften er vist 16996 gange,
og udskrevet 265 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-04-16 08:50:06
Tænker at du ikke har æltet dejen længe nok

  -   2017-03-25 18:00:00
Utrolig dårlig opskrift! Måtte smide det ud, da dejen var alt for klistret og bandt slet sammen. Efter 40 minutter i køleskab kunne den ikke rulles ud, det smuldrede bare.

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg skal lave en halloween fest så jeg kan godt bruger sådan noget

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er da godtnok en avanceret opskrift? og det smager ikke overdrevet godt :/

  -   2005-01-01 01:01:01
okay smager sikkert godt

  -   2005-01-01 01:01:01
Opskriften er skrevet af fra "Kogebog for hekse og troldmænd"...

  -   2005-01-01 01:01:01
Det kan man kalde en kort opskrift