Hjemmelavet fuldkornspasta
Hovedingrediens : Mel - Fuldkornshvedemel Indsendt : |
|
|
Bland mel og salt og læg det som en pyramide på køkkenbordet, lav en fordybning i midten.
Slå æggene ud i fordybningen og ælt dem ind i melet, først med en gaffel, så med fingrene.
Ælt dejen glat og smidig.
Pak dejen i plastfolie og lad den hvile 30 minutter i køleskab.
Rul dejen ud til en 2-3 mm. Tynd plade på et melet bord. Skær den i ½ cm. Tykke strimler, eller brug en spaghettimaskine og følg brusanvisningen. Lad pastaen tørre ca. 30 minutter. Bring vand, olie og salt i kog. Kom pastaen i og lad den koge 7-8 minutter. Hæld pastaen i et dørslag og lad den dryppe af. Serveres rygende varm. |
|
Opskriften er vist 17083 gange,
og udskrevet 267 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2017-04-16 08:50:06 Tænker at du ikke har æltet dejen længe nok Vivian - 2017-03-25 18:00:00 Utrolig dårlig opskrift! Måtte smide det ud, da dejen var alt for klistret og bandt slet sammen. Efter 40 minutter i køleskab kunne den ikke rulles ud, det smuldrede bare. mn - 2005-01-01 01:01:01 jeg skal lave en halloween fest så jeg kan godt bruger sådan noget ? - 2005-01-01 01:01:01 Det er da godtnok en avanceret opskrift? og det smager ikke overdrevet godt :/ ok - 2005-01-01 01:01:01 okay smager sikkert godt anonym - 2005-01-01 01:01:01 Opskriften er skrevet af fra "Kogebog for hekse og troldmænd"... anonym - 2005-01-01 01:01:01 Det kan man kalde en kort opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne