Michaela og Kajas pastasalat

Michaela og Kajas pastasalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : ilovejb

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 pasta evt. grovpasta
1 frisk lækket salat hoved
 nogen dejlige friske Agurker og tomater
 noget stegt bacon
 olie (på pastaen mens den koger)
 Meget vigtig IKKE brug Olivenolie!
 da det ikke må steges! det er alt for kræft kaldene!
 noget dejligt kød det er lige meget hvad for noget men bla. (øksekød, kylling)
 noget dejligt lækkert frisk frugt ved siden af (bla. noget (melon, vindurer, æbler, jordbær)
 eller evt. bruge det til dessert med lidt flødeskum
 
Opskrift:
man tager vand i en gryde og sætter den til at koge, når det koger sætter man pastaen i og lad det koge i 10-12 min

steg kød og bacon

begynde at skærer grønsager og frugten ud

kom det ned i nogle skåle, eller lav en stor skål med det hele

lav en lille dressing eller lidt olie ned over pastaen

evt. lidt nødder hvis man vil det

server den med noget flutes eller andet brød

Tips:

pastaen kan koge over kødet skal ikke steges for længe





karakterer:
Opskriften er vist 11440 gange,
og udskrevet 97 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-05-23 13:19:00
Det er "kun" JUMFRU olivenolie som man ikke kan stege i - hvis man interesserer sig for syd europæisk mad så ved man også at det er et stort No Go da det også (kan) blive besk.

  -   2012-07-29 16:33:53
Olivenolie kan ved opvarmning omdanne sine polyumættede fedtsyrer til transfedt syrer, der netop er de usunde. Der skal ikke nær så meget varme til før dette sker, som ved før eksempel raps olie. Så skal man stege for eksempel kylling, eller andet der skal steges over høj varme, er olivenolie (eller for den sags skyld, kokos olie)ikke det bedste valg.

  -   2011-07-01 14:47:25
kommentar... Øhhm... jo brug netop olivenolie til at stege i. Olivenolie indeholder flest enkeltumættede fedtsyrer, som klart er de bedste at stege i, da disse IKKE ændrer form til de dårlige transfedtsyrer som er kræftfremkaldende. Olivenolie og rapsolie, er at foretrække til stegning!

  -   2011-06-25 17:21:46
håber i kan lide den :)