Kogning af løse ris

Kogning af løse ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Kogning af løse ris, billede 4 Kogning af løse ris, billede 1 Kogning af løse ris, billede 2 Kogning af løse ris, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 dl. Ris, parboiled 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Vand og salt bringes i kog og risene tilsættes.
Når vandet koger igen skrues ned for varmen, og låget lægges på. Efter 12 min. slukkes for risene som står endnu 10 min under tætsluttende låg.

Risene løsnes med en gaffel og er serveringsklare.





karakterer:
Opskriften er vist 267189 gange,
og udskrevet 779 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (45 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4883 (1162 kcal)
KJ pr. Pers. 1220 (290 kcal)
Vægt ialt 1028 gram
Vægt pr. Pers. 257 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 475 KJ (113 kcal)
Protein 2.4 gram
Fedt 0.4 gram
Kulhydrat 24.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu