Kogning af løse ris
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vand og salt bringes i kog og risene tilsættes.
Når vandet koger igen skrues ned for varmen, og låget lægges på. Efter 12 min. slukkes for risene som står endnu 10 min under tætsluttende låg. Risene løsnes med en gaffel og er serveringsklare. |
|
Opskriften er vist 267189 gange,
og udskrevet 779 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (45 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne