Grødrismasse (Æggeerstatning)
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Indsendt : |
|
|
Kog 2 spsk. grødris og ½ liter vand i 1 time ved svag varme. Blend massen.
40 gram svarer til 1 æg. Tips: Ægerstatningen kan holde sig ca. 1 uge i køleskab eller fryses ned i isterningbakker. |
|
Opskriften er vist 11601 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne