Havremælk
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Indsendt : Red : |
|
|
Havregryn og vand koges i ca. 10 minutter og blendes sammen med de øvrige ingredienser. Væsken sies. Hvor tyk den skal være afhænger af, hvad man skal bruge den til.
|
|
Opskriften er vist 16030 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Rikke - 2014-07-10 16:50:55 Er det kun konsistensen der er afgørende for om det er mælk eller fløde? sad og ledte efter hvordan man laver havrefløde. Susan - 2011-09-01 18:10:22 Hvordan kan man gøre den tyndere?:) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne