Havremælk

Havremælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Mælkeprodukterstatninger

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
40 g.havregryn
1 l.vand
0.5 spsk.olie
0.5-1 strøget spsk. honning
0.5 tsk.salt
 
Opskrift:
Havregryn og vand koges i ca. 10 minutter og blendes sammen med de øvrige ingredienser. Væsken sies. Hvor tyk den skal være afhænger af, hvad man skal bruge den til.





karakterer:
Opskriften er vist 16030 gange,
og udskrevet 193 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-07-10 16:50:55
Er det kun konsistensen der er afgørende for om det er mælk eller fløde? sad og ledte efter hvordan man laver havrefløde.

  -   2011-09-01 18:10:22
Hvordan kan man gøre den tyndere?:)