Kogning af laks

Kogning af laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.laks
 
 Kogelage:
2 l.vand
2 spsk.salt
2 skiver løg
1 laurbærblad
4 peberkorn
 lidtdild
 
Opskrift:
Laks koges i lagen, hel laks 20 – 30 min. laks i skiver á 3 cm koges 12 – 15 min.





karakterer:
Opskriften er vist 52889 gange,
og udskrevet 461 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu