Kogning af høne
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Oprindelsesland : Danmark Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
|
|
Vask hønen grundigt under den kolde hane, og rens den for eventuelle rester af indvolde.
Hønen kan deles i mindre stykker, dækkes med kogende vand med salt og suppevisk eller grønsager og koges ca. 1½-2 timer alt efter alder og størrelse, kødet skal være mørt, og slippe benene, fjern skummet på vandets overflade med en spiseske.
Hønsekødet bliver meget saftigt, og suppen/bouillonen anvendes til sauce, resten kan gemmes til senere evt. fryses ned. Tag kødet op og læg det til afkøling på fad eller tallerken inden det pilles af benene, skind og ben kasseres. |
|
Opskriften er vist 25641 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne