Kogning af pillekartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vask kartoflerne godt.
Læg dem i en gryde og hæld vand over.
Tilsæt salt.
Læg låg på og bring kartoflerne i kog.
Skru ned for varmen, når kartoflerne koger.
Kog dem 15-20 minutter.
Mærk med urtekniv, om kartoflerne er møre.
Hæld vandet fra kartoflerne og damp dem tørre, mens gryden rystes. Pil kartoflerne og læg dem efterhånden i en skål med låg eller dækket med rent viskestykke. Kartoflerne er nemmest at pille, når de er varme, men nemmest at skære i skiver eller terninger, når de er kolde. |
|
Opskriften er vist 67473 gange,
og udskrevet 235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne