Omelet med soltørrede tomater og marineret gedeost
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
Pisk æg, piskefløde, salt og peber skummende med en gaffel.
Varm fedtstof på en stegepande og rist tomaterne ganske kort, de må ikke tage farve.
Hæld æggemassen over tomaterne og rør rundt med en paletkniv eller dejskraber.
Lad æggene sætte sig, tilsæt osten og fold omeletten herom.
Vend omeletten ud på en tallerken og server straks med lidt blandet salat og groft brød.
Tips: Soltørrede tomater kan være meget salte, så det kan være en god ide at udbløde dem i vand først. |
|
Opskriften er vist 11640 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne