Klargøring af anden
Hovedingrediens : And - Diverse and Indsendt : Red : |
|
|
Skær de yderste vingespidser og halsen af anden.
Gå anden efter udvendigt for fjerrester og indvendig for indmads rester. Fjern løst fedt og tør den godt med køkkenrulle. |
|
Opskriften er vist 24152 gange,
og udskrevet 227 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Anders - 2005-01-01 01:01:01 Husk også at fjerne det fedtdepot ved gumpen som anden bruger til rense fjerene med. Kommer du til at spise det får du det dårligt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne