Søgning på opskriftens navn


Resultat ved søgning efter "dyreryg" i kategori Hovedretter : 32 opskrifter fundet

Kokkens favoritter
Dyreryg i ovn, billede 4
Dyreryg i ovn
Puds kødet fri for sener og hinder, læg dyreryggen på risten over bradepanden, krydr med salt og peber, læg tynde skiver af spæk over og fordel smørklatter øverst. Brun dyreryggen i ovnen ved 250 grader C. alm. ovn i 8 - 10 min. Hæld...
se mere her
Helstegt dyreryg med flødesovs, billede 4
Helstegt dyreryg med flødesovs
Skær de små mørbrader fra, som sidder på undersiden af ryggen, og gem dem til senere brug. Afpuds ryggen, og gnid med salt, groftkværnet peber samt knuste enebær. Læg smørskiver på kødet. Lav en opbagt sovs af smør og mel, tilsat...
se mere her
Grillet Dyreryg, billede 4
Grillet Dyreryg
Puds ryggen af for fedt og hinder, skær evt mørbraderne af og tilbered dem særskilt. Skær langs rygfinnen så fileten er løsnet, skal sidde fast på brystbenene, skær forsigtigt det tykkeste af senen ovenpå fileten af. Drys lidt timian...
se mere her
Gammeldags dyreryg, billede 4
Gammeldags dyreryg
Dyreryggen befries for den tykke sene, som sidder ovenpå filet'erne. På undersiden sidder mørbraderne. Skær dem fra og læg dem til side. Ryggen smøres med olie og steger 2x15 minutter i ovnen ved 220 grader C. alm. ovn, lad den hvile 15...
se mere her
Dyreryg (Stegeso)
Gnid dyreryggen med salt og peber. Læg tynde spækskiver på ryggen eller spæk den. Læg den i den gennemfugtede stegeso. Lav en sauce af fedtstof, mel og mælk og farv den med kulør. Hæld den over dyreryggen. Steg den ved 220 grader...
se mere her
Dyreryg (Gennemstegt), billede 4
Dyreryg (Gennemstegt)
Ryggen tørres godt med køkkenrulle og alle hinder fjernes. Kødet gnides med salt og peber og barderes (dækkes) med tynde skiver af røget spæk. Ryggen lægges i bradepande og stilles i en 250 grader C. alm. ovn i ca. 15 minutter, til den er...
se mere her

Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter antal stemmer

Hjælp til søgningen


Karakter - Stemmer
    3.6 -      21 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Dyreryg (Gennemstegt)



    4.4 -      16 Der er billeder til denne opskrift   

Dyreryg med tranebærsauce og rødkålssalat



    4.6 -      70 Der er billeder til denne opskrift   

Dyreryg 02



    4.4 -      18 Der er billeder til denne opskrift   

Helstegt dyreryg med flødesovs



    3.9 -      31 Der er billeder til denne opskrift   

Dyreryg gourmet



    4.2 -      35 Der er billeder til denne opskrift   

Dyreryg i ovn



    3.9 -      74 Der er billeder til denne opskrift   

Dyreryg, ovnstegt



    4.3 -      33 Der er billeder til denne opskrift   

Dyreryg med svampe og blommesaute



    3.3 -      60 Der er billeder til denne opskrift   

Dyreryg med vildtsauce og svampe



    4.2 -      8 Der er billeder til denne opskrift   

Gammeldags dyreryg



    4.2 -      69 Der er billeder til denne opskrift   

Dyreryg 03



    4.2 -      70 Der er billeder til denne opskrift   

Dyreryg med rødvinssauce



    4.5 -      40 Der er billeder til denne opskrift   

Grillet Dyreryg



    3.3 -      60 Der er billeder til denne opskrift   

Dyreryg Dora



    4.1 -      5

Jægerkonens dyreryg



    3.4 -      6

Dyreryg med pasta salat og Pesto mayonnaise



    4.9 -      9

Jægermesterens rødvinsmarinerede dyreryg



    4.7 -      3

Marineret dyreryg



    4.5 -      3

Helstegt dyreryg med flødesauce



    4 -      23

Dyreryg med bønner, savojkål og tomat



    4 -      16

Dyreryg med kirsebærsauce



    1.2 -      5

Dyreryg med æbler og svampe



    3.2 -      3

Helstegt dyreryg med spinatruller og mandelkroketter



    3.3 -      19

Dyreryg (Stegeso)



    4.8 -      2

Helstegt dyreryg og bov



    5 -      6

Foliestegt dyreryg



    4.8 -      20

Medaljoner af dyreryg med calvadosauce



    5 -      4

Slagterens dyreryg



    4 -      1

Dyreryg med pasta salat og pestomayonnaise



    4.5 -      3

Jægerens rødvinsmarinerede dyreryg



    2.9 -      6

Dyreryg med vildsauce og svampe



    4 -      1

Dyreryg med skorzonerrødder