Dyreryg Dora
Hovedingrediens : Rådyr - Dyreryg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg baconskiverne på rådyrryggen, så de dækker overalt. Brug lidt bomuldssnor til at binde dem fast med.
Forvarm ovnen til 230 grader C. alm. ovn og sæt ryggen ind i ovnen i en bradepande. Efter 10 minutter skrues ned til 180 grader C. alm. ovn og fonden tilsættes. Den samlede stegetid er 50-70 minutter. Hvert tiende minut overhældes ryggen med fonden i bradepanden. Brug en stor ske. Ryggen tages ud og trækker ca. 1/2 time. Den skal ikke dækkes til. Imens koges fonden ind sammen med piskefløden i en gryde. Så er saucen klar. Smag og juster med salt. Det er simpelt. Hemmeligheden er at man drypper ryggen med fonden hele tiden. Det er meget vigtigt. Og så naturligvis, at det ikke er en gammel buk fra dybfryseren man har gang i. Server med råsyltede tyttebær eller en god gele og lidt ristede rørhatte eller trompetsvampe samt en god kartoffel. |
|
Opskriften er vist 57313 gange,
og udskrevet 2769 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (60 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2010-02-06 10:29:52 Ved servering kan fileterne skæres af benene og skæres i skiver på skrå som herefter lægges tilbage på ryggen, det er nemt og dekorativt, fadet kan så evt pyntes af med havle æbler med gele. ole n.petersen - 2005-01-01 01:01:01 giver en virkelig mør og lækker dyreryg, kan varmt anbefales |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne