Dyreryg gourmet
Hovedingrediens : Rådyr - Dyreryg Højtid: Nytår Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg ryggen på en bradepande. Krydr med salt og peber. Sæt den i ovnen ved 250 grader C i 10 minutter.
Tag ryggen ud og sænk temperaturen til 200 grader C. alm. ovn. Hæld rødvin, bouillon, laurbær og timian ved. Steg kødet videre i ca. 30-40 minutter. Tag kødet ud og lad det hvile lunt i 15 minutter. Si fonden og lav en god sauce til dyreryggen - det fortjener den ! Kødet udbenes fra ryggen og kan derefter skæres i skiver som en filet. |
|
Opskriften er vist 105705 gange,
og udskrevet 4313 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (31 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-07-15 19:15:45 Fantastisk sovs man får af væden fra ryggen. Kødet er så ekstremt mørt, at det ikke engang skal tygges! Virkelig god opskrift!!!! Per - 2008-08-31 11:37:26 Kødet kan lægges tibage på rygbenet når det er skåret ud, og serveres herpå. Vi serverede nye koget bønner, ristede svampe og pommes risole (små kogte kolde kartofler ristede i smør) til. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne