Slagterens dyreryg
Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrryg Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : THOMAS Indsendt : Red : |
|
|
Skær senerne af dyreryggen + mørbrad.
Ryggen smøres med sennep og barderes med bacon.
Rødvin hældes ved.
Stegen steges 2x15 minutter ved 200 grader C.
Derefter udskæres fileterne af.
Benene kommes i en gryde sammen med urterne og krydderierne. Dækkes med vand. Det skal så koges godt igennem ca. 45 minutter. Sies derefter over i en anden gryde sammen med fløde, ribsgele og stegeskyen. Sovsen jævnes og lidt kulør tilsættes Smages til med salt og peber. Fileter og mørbrad varmes igen ved 200 grader C ca. 15 minutter. Serveres med friske aspargeskartofler |
|
Opskriften er vist 25967 gange,
og udskrevet 726 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne