Dyreryg med skorzonerrødder

Dyreryg med skorzonerrødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Ukendt

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Johanna Anina Kristina Malianguaq Inunnguaq Larsen Sivertsen Sabbaghioun Brüel

Indsendt :     

Ingredienser:
2 kg.dyreryg
1 stort bundt timian
12 skalotteløg
3 appelsiner
0.5 flaskerødvin
150 g.koldt smør
6 skorzonerrødder
2 kg.kogte pillede små aspargeskartofler
 salt
 peber
 
Opskrift:
1: Smør dyreryggen med halvdelen af smørret. Krydr med salt og peber. Læg ryggen i ovnfast fad. Sæt i varm ovn, 250 grader i 10 min. Herefter ved 200 grader i 15 min.
2: Appelsiner og skalotteløg pilles, deles i henholdsvis både og halve.
3: Tag ryggen op af fadet og fordel appelsiner, timian og skalotteløg i bunden heraf. Hæld rødvin og 1 kop vand ved. Ryggen placeres ovenpå.
Sæt i 200 grader varm ovn i ca. 30 min.
4: Skræl og snit skorzonerrødderne.
Steg dem sammen med kartoflerne i smør på varm pande, til de er gyldne.
5: Tag ryggen over på et fad og lad den hvile, tildækket i 15 - 20 min., inden udskæring.
6: Si stegeskyen over i en gryde. Kog godt igennem og pisk resten af det kolde smør i. Smag til.
7: Server det skiveskårne kød med appelsiner, kartofler og sauce.

Tips:

Velbekomme!





karakterer:
Opskriften er vist 6741 gange,
og udskrevet 112 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu