Dyreryg med skorzonerrødder
Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Johanna Anina Kristina Malianguaq Inunnguaq Larsen Sivertsen Sabbaghioun Brüel Indsendt : |
|
|
1: Smør dyreryggen med halvdelen af smørret. Krydr med salt og peber. Læg ryggen i ovnfast fad. Sæt i varm ovn, 250 grader i 10 min. Herefter ved 200 grader i 15 min.
2: Appelsiner og skalotteløg pilles, deles i henholdsvis både og halve. 3: Tag ryggen op af fadet og fordel appelsiner, timian og skalotteløg i bunden heraf. Hæld rødvin og 1 kop vand ved. Ryggen placeres ovenpå. Sæt i 200 grader varm ovn i ca. 30 min. 4: Skræl og snit skorzonerrødderne. Steg dem sammen med kartoflerne i smør på varm pande, til de er gyldne. 5: Tag ryggen over på et fad og lad den hvile, tildækket i 15 - 20 min., inden udskæring. 6: Si stegeskyen over i en gryde. Kog godt igennem og pisk resten af det kolde smør i. Smag til. 7: Server det skiveskårne kød med appelsiner, kartofler og sauce. Tips: Velbekomme! |
|
Opskriften er vist 6741 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne