Dyreryg med svampe og blommesaute
Hovedingrediens : Rådyr - Dyreryg Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dyreryg:
Rens dyreryggen for sener. Pensl med olie krydret med salt og peber. Sættes i en forvarmet ovn ved 220 grader C. alm. ovn i 20 minutter. Dyreryggen tages ud. Lad den hvile. Fileten skæret fra benet. Sættes i ovnen igen i ca. 10 minutter. Ved servering skæres kødet i tynde skiver. Blommesaute: Blommerne skæres i kvarte og ristes af i honning og timianblade. Kom balsamico på og lad det simre i ca. 5 minutter. Drys med salt og peber. Svampe: Rens svampene og steg dem gyldne i olie krydret med salt og peber. Sauce: Rist rosmarinen af i olie og kom rødvin og fond på. Lad det koge ned til der er ca. 4 dl. Sigt saucen og varm den op igen. Pisk smør og chokolade i. |
|
Opskriften er vist 60115 gange,
og udskrevet 3520 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (33 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2009-06-13 13:43:42 Ryggen på billedet vejede kun 1200 gram, og den skulle ikke steges yderligere efter de første 20 minutter, det er jo meningen at dens kal være rød. maibritt - 2007-12-29 19:47:00 Superlækker ret. God idé at lave dobbeltportion af blommesaute. Irma - 2005-01-01 01:01:01 Kødet er dejlig mørt, lækkert tilbehør,spændende og god sauceog så er det hurtig lavet Michael - 2005-01-01 01:01:01 Lækker sammensætning |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne