Dyreryg med æbler og svampe
Hovedingrediens : Rådyr - Dyreryg Indsendt : |
|
|
Afpuds dyreryggen, og fjern de 2 små mørbrad som sidder på undersiden (Dem gemmer du til dig selv. Rist dem på en stegepande i timian, server med vildtsky sauce og sprøde grøntsager).
Dyreryggen, smøres med smør og brunes nu i ovnen ved 250 - 300 grader, skru ned til 200 grader og steg videre ca. til 1 time. Krydder med friskkværnet salt og peber, evt. knust enebær. Tag den ud og dæk den til ca. 20 min. Af tilbehør, udover vildtsaucen som laves af fonden med rødvin og fløde kan anbefales. Halve kogte udhulede æbler med tyttebær. Hvis du har friske - brombær – tyttebær eller tranebær kan de "vendes" i lun honning, og fyldes i æblerne. |
|
Opskriften er vist 22919 gange,
og udskrevet 491 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne