Dyreryg med bønner, savojkål og tomat
Hovedingrediens : Rådyr - Dyreryg Indsendt : Red : |
|
|
Læg 200 gram hvide bønner i blød ca. 12 timer, kog dem så møre i let saltet vand.
En dyreryg på 1,5 - 2 kg. krydres med friskkværnet salt og peber, pensles med olie. Husk at fjerne de 2 små mørbrad under ryggen. Grilles i ca. 12 min. og steg den videre i ca. 30 min. ved 225 grader. Pak dyreryggen ind i folie samt et håndklæde, og lad den hvile ca., 15 min. Snit savojkål groft, giv det et kort opkog i letsaltet vand, tag det op til afdrypning. Del 4 tomater i "både". Tag en stor pande og smelt 100 gr. smør, kom så kål - tomater - bønner på panden og lad det simre et par minutter - tilsæt evt. lidt vand så det ikke tørre ud. Skær dyreryggen ud og server med kål. |
|
Opskriften er vist 20840 gange,
og udskrevet 319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne