Ugemadplan Uge 24 - 2019

Mandag:
Dansk forårswok

Tirsdag:
Kalkunschnitzler med sprødt låg og ærtepure

Onsdag:
Broget hverdagsgryde

Torsdag:
Karbonader med stuvede ærter og gulerødder

Fredag:
Farseret kyllingefilet med krydderurtesauce og tagliatelle

Lørdag:
Oksemørbrad bøffer med parmaskinke og spinatcreme

Søndag:
Lys stroganoff med rabarberstykker



Fisk:
Aspargestærte med rejer

Fisk:
Hornfisk, grillstegte



Salat:
Kold aspargessalat



Forret:
Hvide asparges med parmaskinke



Vegetar:
Gratineret hvide asparges



Dessert:
Koldsk?l med rabarber



Bradepandekage:
Den der du ved nok



Tema:
Lammeculotte med tzatzikicreme, bagte krydderkartofler og tomatlasagne




Her kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar.