Bøf stroganoff med oksemørbrad
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Oprindelsesland : Rusland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartofler koges.
Rabarber i mindre stykker koges letmøre i sukkerlage (vand og sukker). Kødet skæres i tynde strimler som steges af ved hård varme og krydres. Tages af panden og holdes lun. Herefter steges strimlet løg og peberfrugt. Der hældes fløde på. Kog ind til passende konsistens og smag til med salt og peber. Til slut kommes kødet tilbage, det skal kun lige varme kort inden det serveres Server kødet sammen med de kogte kartofler og de letmøre rabarberstykker. |
|
Opskriften er vist 54303 gange,
og udskrevet 6109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2022-06-05 08:14:59 Denne opskrift er perfekt til rester af oksemørbrad, hvis du f.eks. har skåret til bøffer Eva - 2007-08-26 19:59:09 En lækker ret men fed, så man kan skifte piskefløden ud med 9% fløde og jævne med lidt maizenamel. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne