Hvide asparges med parmaskinke
Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl aspargesene fra hoved mod rod og knæk den nederste træet ende af.
Blancher aspargeserne i kogende vand ca. 3 minutter. Tag dem op og dryp dem af. Skær dem over i halve og pak 4-6 stykker asparges ind i hver skive parmaskinke til en lille pakke (er det meget tynde skiver bør der bruges 2 skiver). Steg pakkerne gyldne på en varm grill, en grillpande eller en almindelig varm pande (på en pande kan det være nødvendigt at bruge 1 spsk olivenolie). Dryp med balsamicoeddike lige inden serveringen. Server pakkerne brandvarme, med en lille smule salat og evt. brød som en forret. |
|
Opskriften er vist 73468 gange,
og udskrevet 1957 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne