Hvide asparges med parmaskinke

Hvide asparges med parmaskinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Hvide asparges med parmaskinke, billede 4 Hvide asparges med parmaskinke, billede 1 Hvide asparges med parmaskinke, billede 2 Hvide asparges med parmaskinke, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
10-12 friske hvide asparges
 
4-8 skiverparmaskinke
 balsamicoeddike
 salat
 brød
 
Opskrift:
Skræl aspargesene fra hoved mod rod og knæk den nederste træet ende af.

Blancher aspargeserne i kogende vand ca. 3 minutter. Tag dem op og dryp dem af.

Skær dem over i halve og pak 4-6 stykker asparges ind i hver skive parmaskinke til en lille pakke (er det meget tynde skiver bør der bruges 2 skiver).

Steg pakkerne gyldne på en varm grill, en grillpande eller en almindelig varm pande (på en pande kan det være nødvendigt at bruge 1 spsk olivenolie).

Dryp med balsamicoeddike lige inden serveringen.

Server pakkerne brandvarme, med en lille smule salat og evt. brød som en forret.





karakterer:
Opskriften er vist 73534 gange,
og udskrevet 1959 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu