Rabarberkoldskål

Rabarberkoldskål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Koldskål

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Rabarberkoldskål, billede 4 Rabarberkoldskål, billede 1 Rabarberkoldskål, billede 2 Rabarberkoldskål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Rabarber, renset vægt
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
2 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Rabarber i små stykker koges let møre i sukker ved svag varme. Sættes i køleskab til den er kold.

Pisk æggeblommer, sukker og vanillesukker til en æggesnaps og rør kærnemælken i.

Vend rabarberne i koldskålen og server med kammerjunker.





karakterer:
Opskriften er vist 70869 gange,
og udskrevet 1296 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3022 (719 kcal)
KJ pr. Pers. 1511 (359 kcal)
Vægt ialt 834 gram
Vægt pr. Pers. 417 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 362 KJ (86 kcal)
Protein 2.8 gram
Fedt 1.2 gram
Kulhydrat 16.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu