Rabarberkoldskål
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rabarber i små stykker koges let møre i sukker ved svag varme. Sættes i køleskab til den er kold.
Pisk æggeblommer, sukker og vanillesukker til en æggesnaps og rør kærnemælken i. Vend rabarberne i koldskålen og server med kammerjunker. |
|
Opskriften er vist 70869 gange,
og udskrevet 1296 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne