Kalkunschnitzler med sprødt låg og ærtepure
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør flødeost med knuste kartoffelchips og friskklippet dild.
Brun kalkunschnitzlerne kort i olie på panden. Drys dem med salt og peber og læg dem i et ildfast fad. Fordel ostemassen ligeligt på schnitzlerne og stil dem i en 220 grader C. alm. ovn til overfladen er gylden, ca. 15 minutter. Ærtepure: Kog ærter og kvarte skalotteløg i saltet vand i ca. 8 minutter. Blend dem med en stavblender eller brug foodprocessoren. Tilsæt lidt af kogevandet mens der blendes, men pas på, at pureen ikke bliver for flydende. Pureen varmes igennem i gryden og røres med flødeost og en del friskkværnet peber. Tjek, om der skal tilsættes mere salt. Pureen serveres til schnitzlerne sammen med f.eks. kogte kartofler, vendt med dildkviste. |
|
Opskriften er vist 47032 gange,
og udskrevet 6152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Anita - 2013-03-21 18:20:34 2013-01 Rigtig god opskrift. bruget flødeost med urte til kalkunen, og kom lidt hvidløg i ærtepureen. Brugte lidt persille til kartoflerne. anonym - 2012-03-02 12:44:02 super lækker opskrift.Sådan en der ikke kan fejle. Gæsterne var begejstrede og jeg skal lave den igen. Brugte krydderost istedet for flødeost, det var ok. inge - 2011-07-19 08:07:28 Smager rigtig godt og er samtidig meget "dekorativ" - er god som let gæstemad, da det meste kan laves i forvejen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne