Kold aspargessalat

Kold aspargessalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kold aspargessalat, billede 4 Kold aspargessalat, billede 1 Kold aspargessalat, billede 2 Kold aspargessalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.friske hvide aparges
125 g.fine grønne ærter
4 hårdkogte æg
1 salathoved
 
 Dressing:
50 g.mayonnaise
3-4 spsk.creme fraiche 18%
5 spsk.friskhakket dild
 Lidt citronsaft
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Skræl aspargesene tyndt fra hoved til fod. Skær de træet ender af, og kog aspargesene 6-7 min. i letsaltet vand. Lad dem blive kolde på et klæde (de bliver slatne hvis ikke vandes hældes fra dem).

Giv ærterne et opkog og spul dem i koldt vand. Lad dem dryppe af. Skær aspargesene i 2 cm. lange snitter. Gem nogle til pynt. Skær salaten i strimler og skær æggene i skrå skiver. Fordel den strimlede salat i et passende, halvdybt fad eller på portions-asietter. Anbring æggene let taglagt i fadet - eller et på hver sin asiet.

Dressing:
Bland mayonnaise og creme fraiche og smag til med citronsaft, salt og peber. Rør masser af dild i - men gem lidt til pynt.

Fordel dressingen over æggene på salaten, pynt med aspargessnitter, grønne ærter og friskhakket dild. Serveres med baguettes.





karakterer:
Opskriften er vist 31366 gange,
og udskrevet 489 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu