Kold aspargessalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl aspargesene tyndt fra hoved til fod. Skær de træet ender af, og kog aspargesene 6-7 min. i letsaltet vand. Lad dem blive kolde på et klæde (de bliver slatne hvis ikke vandes hældes fra dem).
Giv ærterne et opkog og spul dem i koldt vand. Lad dem dryppe af. Skær aspargesene i 2 cm. lange snitter. Gem nogle til pynt. Skær salaten i strimler og skær æggene i skrå skiver. Fordel den strimlede salat i et passende, halvdybt fad eller på portions-asietter. Anbring æggene let taglagt i fadet - eller et på hver sin asiet. Dressing: Bland mayonnaise og creme fraiche og smag til med citronsaft, salt og peber. Rør masser af dild i - men gem lidt til pynt. Fordel dressingen over æggene på salaten, pynt med aspargessnitter, grønne ærter og friskhakket dild. Serveres med baguettes. |
|
Opskriften er vist 31366 gange,
og udskrevet 489 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne