Grillet hornfisk
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start udegrillen mindst 20 minutter før den skal bruges, den skal nå at danne et tæt, hvidt glødelag uden flammer. Flammer svider fisken uden at stege den.
Eller tænd ovnens grill og sæt den på 250 grader C.
Gør hornfiskene i stand, skær dem i ca. 8 cm lange stykker. Marinade: Pisk olie, citronsaft, estragon, salt og peber sammen. Vend fiskestykkerne i marinaden og anbring dem i fiskegrillnet eller på ovnens grillrist og grill dem 2-3 minutter på hver side, ca. 10 cm over gløderne eller ca. 15 cm fra grillelementet. Hold øje med fisken hele tiden. Får den for hurtigt farve må den flyttes lidt længere væk, er den for bleg må den tættere på. Læg fisken på et varmt fad og lad den stå et par min, før den spises. Servér citronbåde til. Persillesmørvendte kartofler ledsager fint hertil. |
|
Opskriften er vist 105482 gange,
og udskrevet 1558 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Preben - 2012-06-23 16:07:33 Ser lækker ud men hvad med asparges? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne