Oksemørbrad bøffer med parmaskinke og spinatcreme
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Grill skinken i ovnen til den er sprød.
Brun bøfferne hurtigt på begge sider. Steg dem færdige i smør ved middel varme 3-5 minutter på hver side afhængig af tykkelse. Krydr med salt og peber. Bring kalvebouillon i kog, tilsæt spinat og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, når spinaten er faldet sammen, og blend den med smør til en grøn cremet sauce. Smag til med sambal oelek, salt og peber. Varm evt. forsigtigt saucen op igen, den må ikke koge og den skifter kulør, hvis den holdes varm i længere tid. Skræl de hvide asparges. Skær den nederste træagtige del af aspargesene væk. Skær aspargesene i lidt mindre stykker. Damp de hvide asparges ca. 5 minutter og de grønne 2-3 minutter. Anret bøfferne på varme taller-kener med en skive sprød lufttørret skinke på toppen. Kom asparges og spinatcreme ved og server små nye kartofler til. |
|
Opskriften er vist 96389 gange,
og udskrevet 7578 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (45 stemmer) |
|
Kommentarer Gerda - 2019-06-24 17:54:04 Der bør være ca.150 gram spinat. M. Petersen - 2013-05-23 17:21:14 SUPER SKØN RET. Vores gæster var så begejstret, at de ringede næste dag og bad om opskriften, da de skulle have gæster næste weekend og der ville de servere denne skønne ret. 5 KOKKEHUER. Per - 2010-05-29 11:22:16 Læg skinken imellem 2 stykker bagepapir på en bageplade, læg en bageplade over og sæt i ovnen ved 200 grader C. til skinken er sprød. Vi brugte parmaskinke. Elsebeth - 2005-01-01 01:01:01 Dejlig ret og smuk at se på med den grønne spinatcreme asparges og den mørkrosa grillede skinke på toppen. Kim - 2005-01-01 01:01:01 en rigtig fin og lækker opskrift, oksemørbrad er jo altid lækkert. men det er specialt lækkert med en skive sprød luft tørret skinke på toppen. Spinat cremen er også perfekt til denne ret, det hele passer fint sammen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne