Hjemmelavet is 

Kokkens favorit
Se opskriften
Hjemmelavet is (Flødeis - Parfait)
Æg og sukker piskes hvidt og luftigt, ca. 5 minutter. Fløden piskes let stiv og vendes i æggemassen. Hældes på form og fryses.
se mere her

Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
4 -1

Kvark-kakaois (Diabetes)

4 -1

Iscreme med kvark (Diabetes)

4.5 -2

Mager appelsinis (Diabetes)

3.8 -2

Citronis (Diabetes)

3.1 -10

Jordbæris med banan (Diabetes)

4 -1

Hybenis (Diabetes)

4 -3

Pebermynteis (Diabetes)

1 -22

Marengs-is med blåbær (Diabetes)

2.1 -4

Mandarinis (Diabetes)

1.3 -33

Fedtfattig lakridsis

4 -1

Is med brombær og Pernod

3.6 -4

Padde is

3.6 -4

Æble-kanel is

4 -1

Æbleis med ahornsirup

3.6 -20

Skildpaddeis 04

3.3 -4

Rabarberis med vanilje

4 -1

Rabarber-yoghurtis

2.3 -2

Jordbær- og vanilleis

4 -2

Vanilleis på soja

4.5 -2

Sojamælkeis

1 -11

Ananasis (mælkefri)

4 -1

Mokkais med appelsin (mælkefri)

4 -1

Patatais (Mælkefri)

2.5 -4

Kakaois (mælkefri)

4.1 -4

Abrikosis (mælkefri)

4 -1

Nem Skildpaddeis

5 -1

Kokosis af kondenseret mælk i ismaskine



forrige