Ny bruger
Glemt adgangskoder
Logind
LOG IND
Brugernavn
Kodeord
Husk mig
Glemt koder
Forside
Kategorier
Tema
Udvidet søgning
Madplaner
Teknik
Brugerservice
Hjemmelavet is
Kokkens favorit
Hjemmelavet is (Flødeis - Parfait)
Æg og sukker piskes hvidt og luftigt, ca. 5 minutter. Fløden piskes let stiv og vendes i æggemassen. Hældes på form og fryses.
se mere her
Sorter efter billede
-
Sorter Alfabetisk
-
Sorter efter karakter
-
Sorter efter Stemmer
Karakter
-
Stemmer
4
-
1
Kvark-kakaois (Diabetes)
4
-
1
Iscreme med kvark (Diabetes)
4.5
-
2
Mager appelsinis (Diabetes)
3.8
-
2
Citronis (Diabetes)
3.1
-
10
Jordbæris med banan (Diabetes)
4
-
1
Hybenis (Diabetes)
4
-
3
Pebermynteis (Diabetes)
1
-
22
Marengs-is med blåbær (Diabetes)
2.1
-
4
Mandarinis (Diabetes)
1.3
-
33
Fedtfattig lakridsis
4
-
1
Is med brombær og Pernod
3.6
-
4
Padde is
3.6
-
4
Æble-kanel is
4
-
1
Æbleis med ahornsirup
3.6
-
20
Skildpaddeis 04
3.3
-
4
Rabarberis med vanilje
4
-
1
Rabarber-yoghurtis
2.3
-
2
Jordbær- og vanilleis
4
-
2
Vanilleis på soja
4.5
-
2
Sojamælkeis
1
-
11
Ananasis (mælkefri)
4
-
1
Mokkais med appelsin (mælkefri)
4
-
1
Patatais (Mælkefri)
2.5
-
4
Kakaois (mælkefri)
4.1
-
4
Abrikosis (mælkefri)
4
-
1
Nem Skildpaddeis
5
-
1
Kokosis af kondenseret mælk i ismaskine
forrige