Skildpaddeis 04
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Louise Indsendt : Red : |
|
|
Smelt skildpadderne i mikroovn (evt. over vandbad).Pisk æggeblommerne med flormelis til det er hvidt og luftigt, bland dette med de smeltet skildpadder. Pisk fløden stiv og vend den i sammen med chokolade der hakkes i små stykker i æggemassen. Frys isen til den er stiv.
Tips: Det hakkede chokolade kan undlades. |
|
Opskriften er vist 11701 gange,
og udskrevet 267 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Cirkelinedk - 2005-01-01 01:01:01 Syntes den er kanon god og nem at lave. Ungerne er vilde med den. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne