Fedtfattig lakridsis

Fedtfattig lakridsis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Diverse produkter - Lakrids

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 vaniljestang
7.5 dl.letmælk
6 Æggeblommer, pasteuriseret
275 g.sukker
25 g.lakridsrodspulver (Matas eller Apoteket)
 
Opskrift:
Lav et opkog af mælken hvor på lakridspulveret kommes i. Opkoget skal køle lidt af.

De pasteuriserede æggeblommer blandes med sukker og piskes til du har en luftig masse.
Den nu lune mælk hældes i og piskes i æggeblandingen.
Det skal nu opvarmes i en gryde indtil du har en tyk og cremet blanding. Det må ikke sætte sig fast i bunden, så giv det ikke for meget varme.

Lad nu cremen køle af lidt, før du nu hælder den i en ismaskine og rører den.

Du kan også fryse isen i en frysebar skål under regelmæssig omrøring.
Når de yderste lag er frosset til is, rører det sammen og sådan fortsætter du indtil det er frossent.





karakterer:
Opskriften er vist 32305 gange,
og udskrevet 699 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (33 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-05-17 18:10:50
hvor er det lige vanillastang skal tilsættes

  -   2007-07-22 13:21:33
tror det smager godt