Is med brombær og Pernod

Is med brombær og Pernod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Bær - Brombær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
0.75 dl.sukker
1.5 spsk.maizena
4 dl.sødmælk
150-200 g.moste brombær frosne optøede er ok
 Pernod
 
Opskrift:
Bland sukker og maizena til der ikke længere er klumper. Pisk mælken i og bring det i kog under omrøring. Kog igennem et par minutter. Lad blandingen køle af til stuetemperatur.

Vend brombærmos i og smag til med Pernod, men pas på, det kan hurtigt blive for meget.

Frys i ismaskine eller i fryser under jævnlig gennempiskning.





karakterer:
Opskriften er vist 13036 gange,
og udskrevet 195 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu