Is med brombær og Pernod
Hovedingrediens : Bær - Brombær Indsendt : Red : |
|
|
Bland sukker og maizena til der ikke længere er klumper. Pisk mælken i og bring det i kog under omrøring. Kog igennem et par minutter. Lad blandingen køle af til stuetemperatur.
Vend brombærmos i og smag til med Pernod, men pas på, det kan hurtigt blive for meget. Frys i ismaskine eller i fryser under jævnlig gennempiskning. |
|
Opskriften er vist 13036 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne