Rabarber-yoghurtis

Rabarber-yoghurtis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.(vin)rabarber i tykke stykker
1 spsk.smør
 evt.0.5 stang flækket vanille
4 spsk.(rør-)sukker
8 dl.ANTOS ægte græsk yoghurt 10%
12 pistacie-marengsbunde
150 g.jordbær i halve
 
Opskrift:
Smelt smørret i en gryde og tilsæt rabarber. Flæk vanillestangen og skrab kernerne ud. Kom vanillestang og -kerner i. Sauter rabarberne et par minutter og tilsæt så sukker. Læg låg på og lad rabarberne koge møre, ca. 10 min. Fjern vanillestangen og køl kompotten ned.

Bland kompot og yoghurt. Frys det i en ismaskine og stil det evt. i fryseren ½-1 time før isen skal kugles op. Smager dejligt med marengs eller anden sprød kage til.

Tips:

Det kan naturligvis godt lade sig gøre at fryse isen uden ismaskine. Men det kræver, at man ofte rører i isen under indfrysning, fx for hver ca. 10 min. Jo mere man rører, jo færre iskrystaller vil der dannes.





karakterer:
Opskriften er vist 9020 gange,
og udskrevet 184 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu