Rabarber-yoghurtis
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret i en gryde og tilsæt rabarber. Flæk vanillestangen og skrab kernerne ud. Kom vanillestang og -kerner i. Sauter rabarberne et par minutter og tilsæt så sukker. Læg låg på og lad rabarberne koge møre, ca. 10 min. Fjern vanillestangen og køl kompotten ned.
Bland kompot og yoghurt. Frys det i en ismaskine og stil det evt. i fryseren ½-1 time før isen skal kugles op. Smager dejligt med marengs eller anden sprød kage til. Tips: Det kan naturligvis godt lade sig gøre at fryse isen uden ismaskine. Men det kræver, at man ofte rører i isen under indfrysning, fx for hver ca. 10 min. Jo mere man rører, jo færre iskrystaller vil der dannes. |
|
Opskriften er vist 9020 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne