Æbleis med ahornsirup
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Skræl æblerne, fjern kernehuset og damp dem i en gryde med låg sammen med vand og sukker i 5-8 min. til de er kogt ud. Mos æblerne med en gaffel. Der skal være ca. 600 g færdig æblemos. Skær isen i mindre stykker og kom den i blenderen eller rør den blød med en håndmixer. Tilsæt æblemosen samt ahornsirup og rør isen sammen. Frys den ca. 3 timer eller til den er færdigfrosset. Tag isen ud af fryseren ½ time før servering, så den bliver blødere. Anret isen i portioner og hæld ahornsirup over. Stil evt. ahornsiruppen i fryseren ½ time før servering, så den bliver tykkere og holder sig flot og mørk ovenpå isen. Drys evt. med mandelflager. Æbleringe: æblerne skæres i ringe eller både og steges et par minutter i smør til de er møre. Drys med sukker under stegningen.
|
|
Opskriften er vist 7508 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne