Pebermynteis (Diabetes)
Fedtfattig opskrift Indsendt : |
|
|
Mælken koges op og teen trækker heri i 5 minutter.
Æggeblommerne piskes sammen med sødemiddel. Mælken varmes op i vandbad og æggeblommerne tilsættes under konstant omrøring. Cremen koges indtil den tykner, hvorefter den afkøles. Når cremen er kold tilsættes reven appelsinskal og flødeskum. Pisk æggehviderne stive og vend dem i. Stilles i fryseren og røres af og til. Serveres med kiwifrugt skåret i skiver. Tips: Pebermyntecremen kan anvendes til frugtsalat. |
|
Opskriften er vist 14297 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne