Jordbær- og vanilleis
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
Gem 4 spsk. soyamælk og hæld resten i en stor gryde; bring det i kog ved middel varme. Rør sukker og maizena jævnt i en skål med de 4 spsk. soyamælk. Kom sukkerblandingen og vanilleessens i den varme mælk. Lad det simre under konstant omrøring i 2 min., til det bliver tykt.
Når blandingen er så tyk, at den klæber på bagsiden af en ske, hældes den i en skål. (Tag vanillestangen op). Dæk overfladen med et stykke bagepapir/plastfolie, så der ikke dannes skind og lad cremen køle af. Kør tofu, olie, ahornsirup, og jordbær i en food-processer til en jævn og cremet masse. Bland jordbærblandingen i cremen, hæld det i en frysebeholder og sæt den i fryseren i 2 timer. Pisk den halvfrosne blanding jævn og stil den ind igen i 1 time. Pisk massen igen og frys den, til den er stiv. Tag isen ud af fryseren 20 min. inden servering, så den kan nå at blive blød. |
|
Opskriften er vist 14070 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne