Ugemadplan Uge 21 - 2021Mandag: Grillet oksemørbradbøffer med asparges- og kartoffelsalatTirsdag: Medister med smørdampet spidskål og nye kartoflerOnsdag: Kalkunbryst med frisk pastaTorsdag: Koteletter i fad med bacon og cocktailpølserFredag: Farseret kyllingefilet med krydderurtesauce og tagliatelleLørdag: Dyrekølle, ovnstegtSøndag: Bradepandepizza med fire slags fyldFisk: Stegt hornfiskefilet med persille og spidskålFisk: Helleflyndersteaks med kold aspargessalatSalat: WaldorfsalatForret: Røget dyrkølle med cremeVegetar: Ovnbagt spidskål med nye kartofler og tofuDessert: Rabarbercrumble - Rabarberkage med smuldredejBradepandekage: Rabarberkage med marengsGrill: Helstegt rådyrkølle i WebergrillHer kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar. |