Ugemadplan Uge 21 - 2021

Mandag:
Grillet oksemørbradbøffer med asparges- og kartoffelsalat

Tirsdag:
Medister med smørdampet spidskål og nye kartofler

Onsdag:
Kalkunbryst med frisk pasta

Torsdag:
Koteletter i fad med bacon og cocktailpølser

Fredag:
Farseret kyllingefilet med krydderurtesauce og tagliatelle

Lørdag:
Dyrekølle, ovnstegt

Søndag:
Bradepandepizza med fire slags fyld



Fisk:
Stegt hornfiskefilet med persille og spidskål

Fisk:
Helleflyndersteaks med kold aspargessalat



Salat:
Waldorfsalat



Forret:
Røget dyrkølle med creme



Vegetar:
Ovnbagt spidskål med nye kartofler og tofu



Dessert:
Rabarbercrumble - Rabarberkage med smuldredej



Bradepandekage:
Rabarberkage med marengs



Grill:
Helstegt rådyrkølle i Webergrill




Her kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar.