Medister med smørdampet spidskål og nye kartofler
Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Steg den rå medister på pande i smør, ca. 6 min på hver side, sluk for varmen og lade den trække indtil servering.
Fjern de grove blade på spidskålen, halver dem og fjern stokken. Lægges i en dyb pande eller gryde med låg med smør og vand og damp dem møre ca. 7 minutter under låg. Tag evt. op og dryp af inden servering. Servers med nye kartofler og evt. brunet smør. |
|
Opskriften er vist 49895 gange,
og udskrevet 7359 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Grethe K - 2012-07-07 14:06:19 Prøv også at grille medisterpølsen og giv evt. lidt sennep til. Det er også godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne