Bradepandepizza med fire slags fyld
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dej:
Opløs gæren i vandet. Bland resten sammen med det lunkne vand, gem dog mel til at ælte på. Ælt dejen rigtig meget – og drys lidt mel på og skær et kryds og lad dejen hæve under et rent viskestykke ca. 30 minutter. Sauce: Løg og hvidløg snittes fint og svitses i olivenolie. Dåsetomaterne blendes og hældes ved. Tilsæt salt og peber, masser af timian og basilikum samt lidt oregano. Smag til med lidt stærk chilli. Chilli smagen må gerne være lidt stærk men absolut ikke dominerende. Lad sovsen småsimre i en times tid ved lavt blus. Det giver en god konsistens på sovsen. Dejen slås ned og rulles ud i en bradepandes størrelse. Dejen lægges i en smurt bradepande, og kanten foldes ned en gang hele vejen rundt. Saucen smøres jævnt ud over dejen. Det hakkede oksekød brunes på panden i lidt olie, en rest af tomatsauce kan blandes i eller fordeles over kødet. De fire slags fyld fordeles i felter på bunden og der drysses ost over. Bages i forvarmet ovn i 20-25 min. ved 200 grader C. alm. ovn. Tips: Pizzaen kan jo selvfølgelig laves med kun en slags fyld efter smag, så ganges det blot op med 4, eller der bruges en helt anden slags fyld. |
|
Opskriften er vist 277425 gange,
og udskrevet 25068 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (85 stemmer) |
|
Kommentarer Anita 1/10-2010 - 2010-10-19 15:14:26 god pizza, men der er god dej til 1½ bradepande.Lavede saucen og oksekøddet sammen. Julie - 2010-02-02 20:44:20 Det er en rigtig dårlig pizza-dej! Den bliver alt for 'elastisk' - det er fuldstændig umuligt at rulle den ud. Det tog mig meget lang tid - og en del tæven på dejen - at få den nogenlunde flad, og alligevel synes jeg, at den blev for tyk. Angående sovsen, så var den mere okay, men synes dog, at det var lige lovlig meget løg. Og lidt kedelig var den måske ikke. Alt i alt: bestemt ikke en succes. Sissi - 2009-10-13 11:45:14 den er rigtig kedelig me - 2008-11-11 17:43:05 Rigtig god pizza!! denne opskrift bruger vi hver gang vi laver pizza. Vi laver også dobbeltpotion og noget af melet erstattes af fuldkornsmel. super god :) Eva - 2008-10-19 01:23:49 Jeg skulle bare bruge dejen til pizzabunden. Jeg faldt over din. Vi lavede den, og puttede vores fyld på. Og sikke en fornøjelse. Den var rigtig lækker, og anbefalet til andre, det er den også blevet. mig - 2008-02-01 18:00:55 synes den er rigtig god hvis man laver dobbeltpotion, hvis man altså kan lide en tyk bund :) Tanyjah - 2007-06-09 11:42:11 Da jeg lavede dejen synes ikke der var nok dej, men da pizzaen var færdig var den alt for tyk. Osten er bedre hvis den kommer direkte på tomatsaucen og fyldet ovenpå (ligesom på rigtige pizzariaer. Jeg lavede den ene halvdel lavede jeg med ananas og skinke imens jeg lavede den anden med pepporoni, peberfrugt og løg. Ikke den bedste opskrift på pizza jeg har smagt, men stadig god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne