Grillet oksemørbrad bøffer
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Oksemørbraden befries for sener, skæres i 4 skiver, der bankes let med hånden.
Krydres med salt og peber og steges på en grillpande eller grill ca. 3 minutter på hver side. Serveres straks. Kartoffelsalat med asparges: Små kartofler koges hele, ellers kan de skæres i 3 cm. stykker. Læg kartofler og så meget vand, at de er dækket, i en gryde over kraftig varme, og bring dem i kog. Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre i 15 minutter, eller til de er næsten møre. Tilsæt asparges skåret i 5 cm. stykker, kog det hele yderligere 2 minutter, eller indtil grønsagerne er møre. Hæld vandet fra. Bland olivenolie, finthakket rødløg, citronsaft, reven citronskal, salt og evt. presset hvidløg i en stor skål. Tilsæt kartofler og asparges, og rør det godt sammen. |
|
Opskriften er vist 133164 gange,
og udskrevet 7535 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne