Ovnbagt spidskål med nye kartofler og tofu
Hovedingrediens : Kål - Spidskål Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Spidskålen deles i kvarte på langs, blancheres i kogende vand. Evt. af 2 gange. Kålen tages op og dryppes af i et dørslag.
Stokken skæres ud og spidskålen lægges i en stor bradepande. Saften af 1 citron samt olivenolie fordeles over kålen, krydres med salt og peber. Sættes i ovnen 10-15 minutter ved 200 grader C alm. ovn. Tofuen skæres i skiver som steges gyldne i olie. Server spidskålen med et godt drys af krydderurter, stegt tofu og nye kartofler evt. hvide asparges og evt. lidt smeltet smør. |
|
Opskriften er vist 51320 gange,
og udskrevet 675 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Mig - 2012-02-28 14:05:59 Det skal helt klart prøves i aften. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne