Helleflyndersteaks med kold aspargessalat
Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Helleflyndersteaksne krydres med salt og peber og vendes i mel.
Steges 7-8 minutter på hver side i en blanding af smør og olie.
Salat: Skræl aspargesene tyndt fra hoved til fod. Skær de træet ender af, og kog aspargesene 6-7 min. i letsaltet vand. Lad dem blive kolde på et klæde (de bliver slatne hvis ikke vandes hældes fra dem). Asparges fra dåse skal bare dryppe af. Giv ærterne et opkog og spul dem i koldt vand. Lad dem dryppe af. Skær aspargesene i 2 cm. lange snitter. Gem nogle til pynt. Skær salaten i strimler og skær æggene i skrå skiver. Fordel den strimlede salat i et passende, halvdybt fad eller på portions-asietter. Anbring æggene let taglagt i fadet - eller et på hver sin asiet. Dressing: Bland mayonnaise og creme fraiche og smag til med citronsaft, salt og peber. Rør masser af dild i - men gem lidt til pynt. Fordel dressingen over æggene på salaten, pynt med aspargessnitter, grønne ærter og friskhakket dild. |
|
Opskriften er vist 11001 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer john-d - 2015-05-21 23:14:22 hvordan kan det være der altid er opskrifter med fersk heldeflynder det er næsten umuligt og opdrive og lykkedes det en enkelt gang og finde her på fyn er det så håbløst dyrt kan i måske fortælle hvor man kan købe det ?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne