Madplan uge 19 - 2024

Mandag:
Græsk moussaka

Tirsdag:
Stegt flæsk med persillesovs

Onsdag:
Mexicansk pastafad

Torsdag:
Kalkun i wok med blandede grøntsager

Fredag:
Mørbradbøffer med bløde løg

Lørdag:
Høns i asparges med friske hvide asparges og nye kartofler

Søndag:
Tarteletter med høns og friske hvide asparges



Fisk:
Hornfisk med rabarber/persillefyld

Fisk:
Bagt helleflynder med paprika- og citronsmør



Salat:
Salat med ovnbagte rabarber, valnødder og avokado



Forret:
Bagt hornfisk med grov sennepscreme



Vegetar:
Tomatrisotto



Dessert:
Rabarbertrifli med råcreme og makroner



Bradepandekage:
Rabarberkage med mandler



Grill :
BBQ marineret svinemørbrad