Tomatrisotto

Tomatrisotto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Tilberedningstid : 60 minutter

Indsendt :      Red :
Tomatrisotto, billede 4 Tomatrisotto, billede 1 Tomatrisotto, billede 2 Tomatrisotto, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
150 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
360 dl. Risottoris 1 dl. risottoris vejer ca. 90 gram.
3 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
11 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
50 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Skold og flå tomaterne. Skær dem igennem og fjern kærnerne. Skår tomatkødet ud i terninger.

Svits finthakket løg i olie. tilsæt ris og svits med i 2 minuter. Tilsæt hvidvinen af et par gange og lad den dampe ind mellem hver gang. Tilsæt så bouillon af flere gange og lade det dampe/koge ind mellem hver gang. Risotto skal have en konsistens af ikke for fast grød.

Tilsæt tomatkød og revet parmesan og rør det sammen. Smag til med salt og peber. Pas på med saltet da bouillon kan være salt.





karakterer:
Opskriften er vist 2262 gange,
og udskrevet 57 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 498058 (118585 kcal)
KJ pr. Pers. 124514 (29646 kcal)
Vægt ialt 34528 gram
Vægt pr. Pers. 8632 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1442 KJ (343 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 1.3 gram
Kulhydrat 75.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu