Salat med ovnbagte rabarber, valnødder og avokado
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Fryseegnet : Nej Indsendt af : Rokkeq Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær rabarberne i stykker på 5 cm. Læg dem i et fad med bagepapir, drys med sukker, og bag dem ved 180*c varmluft i ca. 1/2 time, til de er møre.
Rist nødderne på en tør, hed pande, til de er gyldne, tilsæt honning og salt, varm igennem, og afkøl dem på en tallerken. Hak dem groft. Ved serveringen: anret portionsvis i skåle eller på fad. Læg halvdelen af brøndkarsen nederst, fordel smalle avokado både over, så dessingen, så rabarberne og til sidst resten af brøndkarsen og nødderne. |
|
Opskriften er vist 26587 gange,
og udskrevet 460 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne